Консултантски услуги

Гарантиран успех и качество, с индивидуален подход към всеки клиент

Вземете ключовете към мечтания дом

Нашият екип в Homes Lab притежава необходимите познания, умения и опит, за да ви помогне през този иначе нелек процес на покупка на ново жилище. Ние можем да ви съпътстваме в цялата процедура - от търсене на имоти и договаряне на цените до подпомагане в и консултации по отношение на сключването на изгодната за вас ипотека. Ние ще ви помогнем да постигнете целта си с лекота. Свържете се с нас.

Намери своя дом под наем сега 

Нашата цел е да направим нещо повече от просто да ви намерим място за живеене; ние искаме да намерим на всеки наш клиент имот, който с удоволствие ще нарече свой дом.

Отдай своя имот под наем

Смятате да отдадете имота си под наем, като желаете процедурата да бъде възможно най-лека за вас? Свържете се с нас, за да ви подпомогнем при намирането на наемател и договарянето на оптималната цена.

Продай умно. Продай бързо.

Готови ли сте да продадете имота си? Независимо дали това ви е за първи път или сте опитен продавач, нашите инструменти и ресурси ще ви помогнат на всяка стъпка по пътя. Нашият екип ще ви помогне да подготвите цената и да рекламирате имота си. Ние сме експерти в индустрията на недвижимите имоти и ще работим неуморно, за да сключите сделката за покупко-продажба на възможно най-добра цена в кратки срокове.